VB+ Vastgoed Groep

Lancering nieuwe website

Je bent er al en hebt ons een nieuwe website dus eigenlijk al ontdekt. Maar toch nemen we je graag nog even mee in de reis die wij hebben afgelegd om deze nieuwe website live te krijgen.

Mooie opdracht voor een NEN2767 assetinventarisatie en conditiemeting bij ASML

Op de valreep voor de zomervakantie hebben we een mooie opdracht binnengehaald bij ASML voor een NEN2767 assetinventarisatie en conditiemeting

Nick van der Horst vertelt…

Onze collega Nick van der Horst is als oud-student van Fontys gevraagd om mee te werken aan een alumni video voor de opleiding Vastgoedkunde (voorheen Vastgoed & Makelaardij).

Jaarlijkse zomeruitje met een duurzaam, maatschappelijk karakter

Ons zomeruitje afgelopen weekend begon met een maatschappelijk verantwoorde workshop ‘Bouw een fiets voor Afrika’.

Een nieuwe topper voor VB+

Graag verwelkomen wij Jorn Hobbelen binnen het Team van VB+ Vastgoedmanagement.

Your rythm

Emotie is wat een merk in het hart raakt. Onze plus kan daarbij een prominente, zo niet leidende rol spelen. Een plus die richting geeft aan de visie, drijfveren en ambities van onze opdrachtgevers..

Trees for all

Wij zetten onze missie Creating great environmentskracht bij door een extra bijdrage aan het klimaat te leveren. Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Bomen zorgen naast..

Van traditionele naar duurzame inspecties

Hondertachtig nieuwe studenten zijn gestart met de opleiding Vastgoed & Makelaardij bij Fontys Hogeschool Economie & Communicatie.

Welkom Thijs Brans!

Graag verwelkomen wij Thijs Brans binnen het team van VB+ Facilitair. Thijs is inmiddels gestart en blikt terug op zijn start als Manager Operations binnen VB+ Facilitair. “Thijs: De stap om samen..

VB+ Facilitair gestart op de Automotive Campus Helmond!

Vanaf 1 januari 2023 zijn we gestart bij AutomotiveCampus in Helmond met het facilitair beheer. Uiteraard in toepasselijke “Automotive” stijl mét lekkere koffie. We kijken uit naar een mooie samenwerking met alle gebruikers!