29 april 2024

We bouwen verder aan ons team!

Maar liefst twee nieuwe collega’s zijn gestart in de afgelopen maand. Met Bianca en Robert is ons team wederom uitgebreid!

Begin april is Bianca Schenkels aan ons team toegevoegd. Ze heeft hiervoor bij Magis Real Estate ervaring opgedaan maar het was tijd voor een nieuw hoofdstuk zodat zij zich verder kan ontwikkelen. Bianca gaat aan de slag als assetmanager waarbij haar werkzaamheden gericht zijn op projecten met conditiemetingen, herwaarderingen en NEN2767-metingen.

Half april mochten wij Robert Arts een warm welkom bieden. Voor zijn overgang naar VB+ is REEF de initiator. REEF, beter gezegd Sander Smits, is bijna anderhalf jaar bezig geweest om dit te realiseren. Na twee koppelpogingen bij een presentatie van VB+ tijdens een REEF kennissessie en de REEF nieuwjaarsreceptie werd de derde ‘date’ een gesprek op het kantoor van VB+. Hier was er meteen een wederzijdse klik. Robert heeft eerst zijn lopende projecten bij DVTadvies | ingenieurs en inspecteurs zo goed mogelijk afgerond en na ruim een jaar, uiteindelijk de overstap gemaakt. Inmiddels zitten zijn eerste weken als senior projectmanager erop.

Heel veel succes toegewenst!