Missie

Creating great environments

Een duurzame omgeving waar mensen graag willen verblijven, kunnen doen waar ze goed in zijn, waar ze zich fijn voelen én waarin vastgoed een belangrijke rol als middel heeft. Dat is waar we voor staan.

Dit doen wij door een prettige omgeving te creëren in zowel de maatschappelijke als de commerciële vastgoedmarkt die bijdraagt aan het verlenen van de juiste zorg, goed onderwijs, hoogwaardige overheidsdiensten, efficiënte bedrijfsvoering en prettig wonen.

We zijn vastgoed professionals die de wereld willen veranderen en willen verbeteren. Iets wat we op een net iets andere manier doen dan anderen, omdat wij altijd zullen blijven zoeken naar innovatieve, duurzame en onderscheidende oplossingen die opdrachtgevers verder helpen. Iets wat we samen doen. In alle transparantie met onze opdrachtgevers.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Met de mensen op de juiste plek, met visie, ambitie en karakter. We willen dat mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en dat zowel de klanten als collega’s goed in hun vel zitten.

Alleen dan kunnen we samen impact maken, met de rol van vastgoed, voor een betere wereld.

Vandaar onze slogan:

Creating great environments

Visie

Real Estate as a Service

Innovatieve ontzorging

Real Estate as a Service (REaaS) is een innovatief businessmodel van VB+. Het gaat verder dan traditionele vastgoedwerkzaamheden en biedt totale ontzorging op maat. REaaS is gericht op flexibele oplossingen die inspelen op de veranderende behoeften van opdrachtgevers in diverse sectoren. Het voordeel van REaaS is dat het opdrachtgevers en huurders de mogelijkheid biedt om volledig te profiteren van ontzorging op het gebied van vastgoed.

Transformeer je vastgoedstrategie

REaaS geeft de mogelijkheid om het totale management van het vastgoed uit handen te geven dat verder gaat dan traditionele vastgoedwerkzaamheden. Maar hier houdt het niet op. VB+ biedt een totaal concept dat de volledige levenscyclus van het vastgoed omvat. Onze diensten zijn volledig afgestemd op de behoeften van de organisatie, zodat altijd de juiste oplossingen worden gevonden.

Vertrouwen

Vertrouwen

‘Buiten winnen is binnen beginnen’ Om lange termijn partnerships te kunnen bouwen is vertrouwen cruciaal. Daarom besteden we bij VB+ veel tijd en aandacht aan ons team. Onze mensen zijn ambassadeurs van onze normen en waarden, de basis van de VB+ cultuur.

Vertrouwen
Flexibel

Flexibel

‘Meebewegen met wat je ziet en kijken wat er werkelijk nodig is’ Daarom staat de behoefte van de klant bij VB+ centraal; we luisteren aandachtig, stellen de juiste vragen en spelen in op de veranderende behoefte van onze klant.

Flexibel
Transparant

Transparant

‘Wie goed doet, die goed ontmoet’ Bij VB+ geloven we sterk in respect, openheid en eerlijkheid. Dit is de basis voor iedere succesvolle samenwerking.

Transparant
Innovatief

Innovatief

‘Continu vernieuwen om impact te kunnen maken’ Als tegenhanger van de ‘conservatieve bouwwereld’ denken we graag buiten de traditionele paden, geloven we niet in vastgoed als doel, maar zien we vastgoed juist als middel om onze omgeving iedere dag mooier te maken.

Innovatief
Plezier

Plezier

‘Je leeft namelijk maar één keer!’ En daarom vinden wij het bij VB+ erg belangrijk dat je geniet van wat je doet, dat je volop voldoening haalt uit het bijdragen aan een betere wereld én dat je vooral met plezier die impact maakt

Plezier

De VB+ cultuur

In alle eerlijkheid ervaar je die eigenlijk pas echt als je bij ons binnenloopt op de Stratumsedijk in Eindhoven. Wij zijn een jong, dynamisch en ambitieus team. En we willen graag groeien in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen als onderneming, als team, maar vooral ook als mens. Er is dan ook volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.Want uiteindelijk zijn de medewerkers de basis van ons bedrijf en het succes van VB+!