Missie

Creating great environments

Een duurzame omgeving waar mensen graag willen verblijven, kunnen doen waar ze goed in zijn, waar ze zich fijn voelen én waarin vastgoed een belangrijke rol als middel heeft. Dat is waar we voor staan.

Dit doen wij door een prettige omgeving te creëren in zowel de maatschappelijke als de commerciële vastgoedmarkt die bijdraagt aan het verlenen van de juiste zorg, goed onderwijs, hoogwaardige overheidsdiensten, efficiënte bedrijfsvoering en prettig wonen.

We zijn vastgoed professionals die de wereld willen veranderen en willen verbeteren. Iets wat we op een net iets andere manier doen dan anderen, omdat wij altijd zullen blijven zoeken naar innovatieve, duurzame en onderscheidende oplossingen die opdrachtgevers verder helpen. Iets wat we samen doen. In alle transparantie met onze opdrachtgevers.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Met de mensen op de juiste plek, met visie, ambitie en karakter. We willen dat mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en dat zowel de klanten als collega’s goed in hun vel zitten.

Alleen dan kunnen we samen impact maken, met de rol van vastgoed, voor een betere wereld.

Vandaar onze slogan:

Creating great environments

Visie

Real Estate as a Service

Innovatieve ontzorging

Real Estate as a Service (REaaS) is een innovatief businessmodel van VB+. Het gaat verder dan traditionele vastgoedwerkzaamheden en biedt totale ontzorging op maat. REaaS is gericht op flexibele oplossingen die inspelen op de veranderende behoeften van opdrachtgevers in diverse sectoren. Het voordeel van REaaS is dat het opdrachtgevers en huurders de mogelijkheid biedt om volledig te profiteren van ontzorging op het gebied van vastgoed.

Transformeer je vastgoedstrategie

REaaS geeft de mogelijkheid om het totale management van het vastgoed uit handen te geven dat verder gaat dan traditionele vastgoedwerkzaamheden. Maar hier houdt het niet op. VB+ biedt een totaal concept dat de volledige levenscyclus van het vastgoed omvat. Onze diensten zijn volledig afgestemd op de behoeften van de organisatie, zodat altijd de juiste oplossingen worden gevonden.

Vertrouwen

Vertrouwen

Vertrouwen als basis voor duurzame samenwerking.

Wij zijn betrouwbaar, geloofwaardig en integer in al onze relaties en activiteiten. Wij komen afspraken na en respecteren vertrouwelijkheid waardoor we kunnen bouwen aan duurzame en langdurige partnerships.

Vertrouwen
Flexibel

Flexibel

Flexibiliteit als standaard.

Flexibiliteit geeft VB+ het vermogen om ons aan te passen aan veranderende klantbehoeften en omstandigheden. Wij zijn proactief in het vinden van creatieve oplossingen en spelen snel in op nieuwe uitdagingen. Hierdoor zijn wij wendbaar en in staat effectief en efficiënt onze opdrachtgevers te ontzorgen.

Flexibel
Transparant

Transparant

Wie goed doet, goed ontmoet!

Wij zijn transparant, open en eerlijk. Transparantie staat centraal in denken en handelen en is cruciaal in het bevorderen van vertrouwen en verkrijgen van succesvolle samenwerkingen.

Transparant
Innovatief

Innovatief

Innovatief in waardecreatie.

Wij zijn anders dan de traditionele adviesbureaus. Wij streven continu naar verbetering en vernieuwing. Wij werken integraal en over disciplines heen. Door het verkennen van nieuwe ideeën, technologieën en methoden, verhogen we efficiëntie, verlagen we de kosten en voegen we meervoudige waarde toe voor onze opdrachtgevers.

Innovatief
Werkplezier

Werkplezier

Je leeft maar één keer!

En daarom vinden wij het belangrijk dat je geniet van wat je doet. Waarbij je met veel plezier impact maakt en bijdraagt aan een betere wereld voor nu en toekomstige generaties.

Werkplezier

De VB+ cultuur

In alle eerlijkheid ervaar je die eigenlijk pas echt als je bij ons binnenloopt op de Stratumsedijk in Eindhoven. Wij zijn een jong, dynamisch en ambitieus team. En we willen graag groeien in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen als onderneming, als team, maar vooral ook als mens. Er is dan ook volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.Want uiteindelijk zijn de medewerkers de basis van ons bedrijf en het succes van VB+!