Soms zijn het de kleinste details waarmee wij de grootste indruk maken.

In alles wat we doen streven we naar vernieuwing en daarmee vooruitgang. Wat in de praktijk betekent dat we ons zelf – maar ook iedereen om ons heen – continu uitdagen om het beste in elkaar naar boven te halen en ideeën met elkaar te delen. Als geen ander zijn wij ons bewust van het feit dat het soms de kleinste details zijn, die voor een grootse impact kunnen zorgen. Wij groeien dan ook graag, liefst iedere dag. Want alleen samen kunnen we impact maken -met de rol van vastgoed- voor een betere wereld. En dat tekent ons als team. Samenwerken én bouwen aan het succes van VB+ met toewijding, commitment, idealisme en het menselijk element. Dé kracht van VB+.

Ontmoet ons team

Transparant, flexibel, gedreven en resultaatgericht zijn typerende karaktereigenschappen voor mij. Ik haal energie uit de samenwerking met anderen, waarbij we met elkaar naar een gezamenlijk doel toewerken. Ik vind het belangrijk om plezier in het werk te hebben en dat zowel onze klanten als collega's goed in hun vel zitten. Vandaar onze slogan: Creating great environments!

Rob van Bussel

Directeur VB+ Vastgoed Groep

Samen resultaten halen is waar ik voor ga! Ik krijg energie door op een transparante en plezierige manier samen te werken. De gedachte hierbij is dat onze medewerkers plezier in hun werk hebben en onze klanten daardoor de échte toegevoegde waarde van onze dienstverlening ervaren. Vandaar onze slogan: Creating Great Environments!

Twan Breedveld

Business Manager VB+ Vastgoed Groep

Vastgoedbeheer als dienstverlening, daar sta ik voor. Als spin in het web van huurders, gebruikers, opdrachtgevers en uitvoerende partijen voel ik me het best op mijn plek. We can do more when we work together! Binnen VB+ facilitair komen deze eigenschappen tot uitdrukking, samen bouwen aan mooie werkomgevingen!

Marco Stolwijk

Directeur VB+ Facilitair

Binnen VB+ Vastgoedmanagement sta ik voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ik speel met name een rol in de ontwerp- en exploitatiefase. Als persoon ben ik sociaal en altijd bereid om te helpen. Zo schakel ik met de verschillende betrokken partijen om samen tot een goed resultaat te komen.

Maud Deenen

Senior Vastgoedmanager

Na 12 jaar werkzaam bij woningbouwcorporatie was ik toe aan een nieuwe vastgoed uitdaging. Ik werk graag samen met een team van professionals om met elkaar klantgerichte ambities te verwezenlijken en te werken aan een fijne leef- en werkomgeving. Met veel plezier werken in een jonge ambitieuze organisatie en met elkaar bouwen aan de toekomst van VB+ spreekt mij enorm aan.

Dennis van Thiel

Senior Vastgoedmanager

Als vastgoedmedewerker geef ik administratieve ondersteuning aan alle collega’s voor verschillende projecten. Ik haal mijn energie uit de samenwerking met collega’s en het bieden van ondersteuning waar nodig.

Daisy van der Steen

Vastgoedmedewerker

Mijn kracht is dat ik doorga tot het gewenste resultaat is bereikt. In dit traject wil ik de klant zoveel mogelijk ontzorgen. Ik vind het leuk om contact te onderhouden met onze opdrachtgevers en uitvoerende firma’s.

Ad Pompen

Assetmanager

Als officemanager wil ik graag dat alles op rolletjes loopt. Ik bied efficiënte en professionele ondersteuning aan onze directeur en de business managers. Het liefst bemoei ik me overal mee en ontzorg op alle niveaus voor het hele kantoor. Daarnaast denk ik graag mee met onze ambitieuze en dynamische toekomstplannen. Creating great environments!

José Verhallen

Officemanager

Ik haal energie uit het in teamverband werken aan een opdracht, om zo gezamenlijk met de klant tot een succesvol eindresultaat te komen. Mijn kracht ligt in het organiseren van de structuren en processen in een project. Dit doe ik in alle fases van de vastgoedcirkel. Daarbij is het werken met verschillende soorten organisaties een inspirerende activiteit.

Wilbert Verrijt

Senior Vastgoedmanager

Fleur de Vocht

Projectmanager

Ik vind het leuk om bezig te zijn met operationele processen en om ze zo effectief mogelijk in te vullen, zodat deze bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van onze opdrachtgevers. De variatie in het werk en het contact met verschillende klanten en natuurlijk de collega’s zijn voor mij een echte motivator om dat te leveren wat gevraagd wordt.

Bart Wanten

Vastgoedmanager

Nick van der Horst

Vastgoedmanager

Bij VB+ ben ik actief in de uitvoerende fase van projecten en in beheer en onderhoud. Ik zie VB+ als een zeer professionele organisatie, met oog voor zowel het complete plaatje als voor de kleinste details. Met mijn brede inzetbaarheid en menselijke instelling pas ik goed binnen het team.

Chrit Nicolaes

Bouwkundig adviseur

De stap om samen met Rob en Marco het bedrijf VB+ Facilitair verder mee op te zetten voelde als een hele logische vervolgstap. Hierin combineren we in het vastgoedbeheer de hard- en softservices met gastheerschap, horeca en identiteit. Exact dat waar ik mijn ervaring bij facilitair dienstverleners en het vastgoed opgedaan heb.

Thijs Brans

Manager Operations VB+ Facilitair

Als assetmanager zorg ik voor de verbinding tussen alle partijen, hier komen alle werkzaamheden samen die in het vastgoed uitgevoerd worden. Mijn kracht is om strategisch te denken en het overzicht te bewaren waardoor alles zo optimaal mogelijk verloopt. Een fijne bijkomstigheid in dit vakgebied is de vrijheid en de verschillende locaties waar wij mogen komen.

Jorn Hobbelen

Assetmanager

Linda van Os

Manager Finance & Control

Ik haal plezier uit het oplossen van complexe vraagstukken. Oplossingsgericht, behulpzaam en positief zijn mijn belangrijkste karaktereigenschappen. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het proces en optimaliseer ik graag iedere samenwerking. Samen op weg naar een duurzame toekomst; creating great environments!

Maikel Csik

Projectmanager

Bianca van Kessel

Hospitality medewerkster

Transparant, flexibel, ambitieus en gedreven met focus op resultaten. Als projectmanager wordt mijn enthousiasme gevoed door effectieve samenwerking, waarbij ik met onze opdrachtgevers en leveranciers streef naar het verwezenlijken van het beste resultaat. In teamverband of individueel, geen project of uitdaging te veel.

Niels van den Burg

Projectmanager

Goed doorgronden wat de vraag is van onze opdrachtgevers en partners. Pas daarna kun je de juiste dienstverlening en oplossing eraan koppelen. Ik krijg veel energie van samenwerken met een team dat zich vastbijt in een opdracht en het gezamenlijke doel wil bereiken. Een totaal beeld krijgen van een project of een situatie zit in mijn natuur, daarbij leg ik snel verbanden en denk ik vanuit algemeen belang en niet binnen de grenzen van bedrijven en individuen. De kernwaarden van VB+ sluiten daarbij perfect aan zodat we samen mooie dingen kunnen gaan creëren.

Rik van Helmond

Senior Vastgoedmanager

Met 10 jaar ervaring in het vastgoed ben ik trots onderdeel te zijn van VB+ Vastgoed Groep. Mijn passie en energie komen voort uit projectmatig werken en het aangaan van uitdagende taken. Mijn activiteiten liggen voornamelijk in conditiemetingen van gebouwen en het opstellen van Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP's). Ik waardeer de kans om bij te dragen aan de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoed, terwijl ik streef naar excellentie in elk project.

Bianca Schenkels

Assetmanager

Robert Arts

Senior Projectmanager

Robert Hellings

Directeur VB+ Projectmanagement

Judith Vrolijk

Adviseur/Inspecteur

Susan van Gerwen

Hospitality medewerkster

Ik ben een gedreven consultant met een enthousiaste houding en van nature iemand die erg betrokken is. Mijn analytisch inzicht, goede omgevingsbewustzijn en de mogelijkheid om me in te leven in de situatie van de ander zorgen ervoor dat ik een behoeftestelling goed helder weet te krijgen. Samengevat: een teamspeler die goed kan fungeren als de verbindende factor.

Klaas Galjaard

Senior Vastgoedmanager

Freek van den Hurk

Directievoerder