08 augustus 2023

Lancering nieuwe website

Lancering nieuwe website 🚀

De afgelopen periode hebben we nagedacht over het (her)ijken van onze missie, visie en strategie vanuit ons eigen unieke kernconcept met als doel het merk VB+ te (her)positioneren en onze huisstijl op te frissen. De output hiervan is onder andere de input geweest voor onze vernieuwde website.

Wat is er nieuw? 🌟

We hebben, in de relatief korte tijd dat we als VB+ Vastgoed Groep bestaan, een serieuze groei doorgemaakt. VB+ Vastgoed Groep is een collectief van prachtige bedrijven actief in de vastgoedkolom met als missie: “creating great environments”.

We spreken in het vervolg nog maar over één VB+, de plus van VB+ krijgt een prominente, zo niet leidende rol. De plus geeft richting aan onze visie, drijfveren en ambities en is daarin dermate uniek dat hij werkmaatschappij onafhankelijk is. Met de plus als (im)puls zal er voor onze opdrachtgevers niets veranderen!

Goed om te weten💡

Wij bieden onze opdrachtgevers een complete oplossing voor vastgoedmanagement, waardoor we hen op alle mogelijke manieren kunnen ondersteunen. In de kern organiseert en overziet VB+ de volledige levenscyclus van vastgoed, maar is ook net zo makkelijk in te schakelen voor een (deel)project.

Speciale dank 🎉

Onze dank gaat uit naar Skillz Brand ID’z, het strategisch ontwerpbureau die ervoor heeft gezorgd dat ‘ons verhaal’ en daarbij behorende ambitie is vertaald. Zowel in woord als in beeld. Daarnaast Boost Creators voor het opbouwen van de website, het functioneren van alle elementen en de hosting van de site.