07 februari 2023

Welkom Thijs Brans!

Graag verwelkomen wij Thijs Brans binnen het team van VB+ Facilitair. Thijs is inmiddels gestart en blikt terug op zijn start als Manager Operations binnen VB+ Facilitair.

“Thijs: De stap om samen met Rob en Marco het bedrijf VB+ Facilitair verder mee op te zetten voelde als een hele logische vervolgstap. Hierin combineren we in het vastgoedbeheer de hard- en softservices met gastheerschap, horeca en identiteit. Exact dat waar ik mijn ervaring bij facilitair dienstverleners en het vastgoed opgedaan heb.

De eerste gesprekken voelde direct warm en vertrouwd, de cultuur sprak me enorm aan en de groeiambities waren duidelijk. In de eerste dagen is dit gevoel gebleven en versterkt; een organisatie waar met veel plezier samengewerkt wordt, met als doel creating great environments voor iedereen. De diversiteit in werkzaamheden bij een snel groeiende organisatie sprak me enorm aan. Dat merkte ik direct doordat ik meteen betrokken werd in verschillende projecten; naast de Automotive Campus in Helmond ook de website van VB+ Facilitair, het verder inrichten van systemen en de begeleiding van een tweetal aanbestedingen. Ik kijk uit naar veel mooie en leuke projecten die de groei van het bedrijf vormgeven.”

Graag kennismaken met Thijs of meer weten over VB+ Facilitair? Neem gerust contact op!