25 februari 2022

Welkom Marco

De komende maanden richt Marco Stolwijk in samenwerking met Rob van Bussel van VB+ Vastgoed Groep het nieuwe bedrijf VB+ Facilitair op. Binnen VB+ Facilitair lanceren zij onder andere het vastgoedbeheer label JOYN. Een label dat staat voor een concept bestaande uit drie pijlers: Gastheerschap, Horeca en Identiteit. Vastgoedbeheer door een combi van zowel hard- als soft services met community management.

Marco Stolwijk: ‘Mijn instinct zegt me al enige tijd dat het tijd wordt om op eigen benen te gaan staan! Mijn werkervaring als vastgoedbeheerder aangevuld met mijn persoonlijke instelling en visie inzetten om  iets toe te voegen aan een pand, omgeving of huurder dat is wat ik wil.’

‘VB+ Facilitair is onderdeel van de VB+ Vastgoed Groep. Ik kijk er ook naar uit om binnen VB+ Vastgoed Groep de komende jaren samen met het team te bouwen aan de verdere groei van de sterke merken binnen de vastgoedkolom waar VB+ Facilitair (vastgoedbeheer, hard & soft services en het label JOYN) er een van is.