24 februari 2022

VB+ Vastgoedmanagement
en VB+ Facilitair bundelen
krachten in VB+ Vastgoed Groep

VB+ Vastgoed Groep is een collectief van prachtige bedrijven actief in de vastgoedkolom met als visie: “Creating great environments”.

Directeur/eigenaar Rob van Bussel over deze stap:  “VB+ Vastgoedmanagement is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De huidige activiteiten zijn verder uitgebreid. Zo is VB+ Facilitair recent opgericht. Binnen VB+ Facilitair lanceren wij onder andere het vastgoedbeheer label JOYN. Een label dat staat voor een concept bestaande uit drie pijlers: Gastheerschap, Horeca en Identiteit. Vastgoedbeheer door een combi van zowel hard- als soft services met community management.”

“Vandaar dat het een logische stap is de werkmaatschappijen onder te brengen onder VB+ Vastgoed Groep. Wat de bedrijven verbindt is de visie: “Creating great environments”. De komende jaren hebben wij de ambitie om verder te groeien. We blijven ons ontwikkelen, niet alleen op kennis maar wij gaan ook actief nieuwe collega’s welkom heten binnen de groep. Dit om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Onderdeel van VB+ Vastgoed Groep zijn;

  • VB+ Vastgoedmanagement (projectmanagement, beheer & onderhoud, vastgoedregieorganisatie, huisvestingsadvies);
  • VB+ Facilitair (vastgoedbeheer, hard & soft services).

Meer weten over VB+ Vastgoed Groep? Neem contact op via 040 737 0177