02 juni 2022

VB+ Vastgoed Groep Partner in Innovation bij Fontys Hogeschool Economie & Communicatie

Afgelopen week hebben VB+ Vastgoed Groep en Fontys Hogeschool Economie en Communicatie (FHEC) een partnerovereenkomst ondertekend, hiermee wordt VB+ Vastgoed Groep Partner in Innovation bij FHEC.
VB+ Vastgoed Groep is een groep aan sterke bedrijven in de volle breedte van het managen, beheren en beheersen van vastgoed.

Rob van Bussel, eigenaar van VB+ Vastgoed Groep (o.a. VB+ Vastgoedmanagement), “We zijn trots dat we zo’n nauwe samenwerking met Fontys Hogeschool officieel kunnen bekrachtigen. Uiteraard is de ondertekening een bevestiging van onze eerdere inspanningen.” Maarten van Ham, business manager bij VB+ Vastgoed Groep vult aan: “Eigenlijk gaat onze samenwerking al bijna 10 jaar terug. We geloven heel sterk in de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Hierin zijn we enorm actief, niet alleen om een springplank te bieden voor de studenten naar het bedrijfsleven, ook onze kennis blijft hiermee op niveau en bovendien kunnen we actief een bijdrage leveren om het onderwijs te blijven verbeteren zodat studenten naadloos aansluiten bij de beroepspraktijk. De samenwerking gaat echt met het gevoel van gelijkwaardigheid en eensgezindheid over de doelen om het onderwijs blijvend te verbeteren, heel prettig.”

Anja Klomps, directeur bij FHEC, “Enorm mooi dat we VB+ Vastgoed Groep hebben kunnen toevoegen als partner. Tijdens de ondertekening van de overeenkomst hebben we een letterlijk kijkje in de keuken gekregen en kunnen proeven hoe enorm het onderwijs binnen deze organisatie leeft. De bevlogenheid is enorm. We gaan de komende periode nauw samenwerken om het onderwijs en bedrijfsleven nog beter op elkaar te laten aansluiten. Met deze bevlogenheid gaat dat zeker lukken.”

Foto v.l.n.r.: Sanne Groenen (Vastgoedmanager VB+ Vastgoedmanagement), Wim van Dooren (relatiemanager en docent Fontys FHEC), Anja Klomps (directeur Fontys FHEC), Maarten van Ham(business manager VB+ Vastgoed Groep), Jan Bosmans (Senior docent Fontys FHEC), Rob van Bussel (directeur VB+ Vastgoed Groep).

Anja Klomps (directeur Fontys FHEC), Maarten van Ham (business manager VB+ Vastgoed Groep)