VB+ Vastgoed Groep

Een duurzame omgeving creëren waar mensen graag willen verblijven, kunnen doen waar ze goed in zijn, waar ze zich fijn voelen én waarin vastgoed een belangrijke rol als middel heeft. Dat is waar we voor staan bij VB+ Vastgoedgroep.

Kwaliteit wint altijd

De synergie tussen vastgoedmanagement, projectontwikkeling en facilitair. Een heel spectrum waarbij je het ene niet los kunt zien van het andere. Een mooie optelsom van drie prachtige bedrijven die ieder op hun eigen unieke manier impact maken op onze omgeving en bijdragen aan ‘Creating great environments’.

Grip op kwaliteit en kosten

Dankzij onze gestructureerde aanpak op het gebied van project- en procesmanagement van vastgoed bereiken we grip op kwaliteit, kosten, planning, risico’s en organisatie. Wat kunnen we voor u betekenen rondom project- en procesmanagement van vastgoed?

“Sevagram streeft naar partners in kwaliteit die zowel methodisch als op inhoud versterkend werkt op de pijlers; ‘verbinding, proces en relatie’. VB+ heeft met haar inhoudelijke kennis een duidelijke eigen stijl ontwikkeld die in de verwachtingen goed aansluit op het portfolio van het facilitair bedrijf Sevagram’.”

Ruud van den Bosch | Sevagram